SKYLINE FEEDER

Maver je za 2014. godinu ponudio čak 14 novih modela feeder štapova u dve nove luksuzne serije: Diamond i Skyline. Evidentno je da sa ovako bogatom i diverzifikovanom ponudom žele da "zabetoniraju" svoju poziciju apsolutnog lidera u segmentu feeder ribolova. Modeli Skyline se po "hijerarhiji" nalaze stepenik ispod ultraluksuzne serije Diamond, ali su po izgledu i performansama vidljivo iznad starih serija "Powerlite", "Elite" i "Reactorlite". 

Naši ribolovci su imali priliku da krajem marta vide štapove iz serije "Skyline". Reakcije su zadivljujuće. Za mnoge je delovalo neverovatno da Maver ima još luksuzniju seriju (Diamond). 

Prvo što pada u oči je besprekoran "slim design", dakle, ultra tanak blank i tipično engleski minimalizam u dizajnu. Iza bestežinske pojave i brze akcije krije se velika rezerva snage, jer štapovi su i deklarisani za teži lov na velikim distancama i kao odličan izbor za profesionalne takmičare. 

Cena ovih modela je više nego primerena ponuđenom kvalitetu i sigurni smo da će ova serija nadmašiti slavu starih modela. Sa štapovima iz serije "Diamond" i "Skyline" Maver je pokrenuo novi talas u feeder ribolovu.

Dužina Transp.dužina Broj vrhova Akcija  Cena
3.60 m 120 cm 2 + 1
do 80 gr 146.72
3.90 m 130 cm 2 + 1 do 100 gr 154.92
4.20 m 140 cm 2 + 1 do 120 gr 159.75

Pretraga:

Logos