71 NORTH NANO BALTIC SEA 185

Balzer je izuzetno popularan proizvođač u nordijskim zemljama. Za potrebe morskog ribolova na severnim morima razvijene su dve serije štapova sa velikim brojem različitih modela: Luksuzna serija EDITION 71° IM-12 NORTH NANO i jeftinija serija "NORWAY SAFARI".

Serija 71°NORTH NANO IM-12, koja u Skandinaviji uživa već godinama kultni status, izrađuje se od IM-12 japanskog karbona kao baze, a čvrstinu i žilavost dobija od specijalnih nano partikli, koje se ugrađuju u formi ugljičnih nanocevi (CNT) u strukturu blanka. Primena nanotehnologije u proizvodnji ovih štapova kao rezultat ima štapove izuzetne lakoće, sa ultra tankim prečnikom blanka i praktično nesalomivim u ribolovu.

Cela serija „NORTH NANO“ izrađuje se od IM-12 japanskog karbona sa specijalnim ojačanjem od nano partikli, što ovim štapovima daje neverovatnu snagu na malim težinama. Model Baltic Sea Heavy 185 je novitet za 2106. godinu i rađen je po istoj tehnologiji kao proslavljeni „BALTIC SEA 125“. Ovaj model je namenjen lovu krupnih halibuta na severnim morima, a u našim uslovima ovaj model biće naročito zanimljiv za lov krupnih somova i zimski lov mladice.

Do „juče“ je bilo nezamislivo da ćemo loviti ribe od 100+ kg sa štapovima teškim 265 grama na 2,75 m. Nanotehnologija i upotreba materijala kao što je IM-12 karbon izvršili su istinsku revoluciju u proizvodnji štapova. Osim što su objektivno veoma lagani, ovi štapovi su tako dobro izbalansirani, da čak i sa mašinicama veličine 4000 imaju težište 10 cm iznad držača mašinice. Jako mnogo „muzike“ za relativno malo para. 

Dužina
Trans.dužina Br.sekcija Težina  Akcija  Cena 
2.75 m 143 cm 2 265 gr 60-185 gr 141,72

Pretraga:

Logos