71 NORTH NANO POWER PILK

Balzer je izuzetno popularan proizvođač u nordijskim zemljama. Za potrebe morskog ribolova na severnim morima razvijene su dve serije štapova sa velikim brojem različitih modela: Luksuzna serija EDITION 71° IM-12 NORTH NANO i jeftinija serija "NORWAY SAFARI".

Serija 71°NORTH NANO IM-12, koja u Skandinaviji uživa već godinama kultni status, izrađuje se od IM-12 japanskog karbona kao baze, a čvrstinu i žilavost dobija od specijalnih nano partikli, koje se ugrađuju u formi ugljičnih nanocevi (CNT) u strukturu blanka. Primena nanotehnologije u proizvodnji ovih štapova kao rezultat ima štapove izuzetne lakoće, sa ultra tankim prečnikom blanka i praktično nesalomivim u ribolovu.

Štap neverovatne snage, ultra brz projektovan za lov halibuta, tuna srednje težine i velikih bakalara na ekstremnim dubinama.

U našim uslovima ovaj štap je idealan za ultra teško varaličarenje soma i mladice, te za lov krupnih somova dubinskom metodom na našim velikim vodama. Zahvaljujući nano tehnologiji lakši je 40% od štapova te snage izrađenih na konvencionalni način. 

Dužina
Trans.dužina Br.sekcija Težina  Akcija Cena 
2.80 m 145 cm 2 355 gr 100-275 gr 110.00 

Pretraga:

Logos